Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Rendezvény cikkek


Köves Tamá...

Köves Tamás: A rendezvényszervezés ABC-je

„Fiatal koromban – ami az 1960-as 1970-es évekre esett – két szakkönyv volt rám meghatározó hatással. Szexuális életem kialakulásában nagy szerepet játszott Dr. Fritz Kahn: A szerelem iskolája című könyve, és Alexandra nevű gyermekem születésekor és első éveiben pedig Benjamin Spock: Csecsemőgondozás műve. Ezek a könyvek ténylegesen gyakorlati könyvek voltak, mert amikor valamivel elakadtam a folyamatban, akkor segítettek. A 90-es évek elején, amikor először felmerült, hogy írjak a rendezvényszervezésről, rögtön beugrott a két könyv élménye, hogy én is úgy szeretném megírni a könyvet, mint ami a lényege volt azoknak a könyveknek, vagyis a „kottából dugunk” elmélet. Amelyben minden lépés le van írva, csak követni kell az író tanácsait. Még egy nagyon lényeges kérdés. Ez a könyv nem tudományos könyv. Ennek a tartalmán lehet vitatkozni, de nem érdemes. A könyvben leírt gondolatok és rendezvényszervezési javaslatok vagy tapasztalatok nem egy több száz éven át kialakult tudomány megállapításai, hanem egyes egyedül az én fejemből, az én 40 éves tapasztalatomból származik. Még bizonyosan ezer módja van egy művészeti rendezvény vagy egy céges parti megrendezésének. Nem is biztos, hogy ahogyan én leírom az tökéletes, egyetlen dolog biztos, hogy működik! Hiszen én a saját fejemből (ezért nincs semmilyen forrás) azt írtam le, ahogyan azt a közel 2500 rendezvényt megszerveztem.”

Bővebben...

Rendezvény...

Rendezvények az egykori főúri épületekben

A rendezvényes szakma fejlődésével egyre nagyobb szerepet kapnak a különleges, elegáns helyszínek, s egyre többször próbálják e célra kölcsönvenni az egykori főúri kastélyokat, kúriákat is. Elősegítette ezt az is, hogy a rendszerváltás után a sok romos, szörnyű módon átalakított kastélyt kezdték újjáépíteni, gyakran eredeti tervrajzok alapján rekonstruálni. Az elhanyagolt, általában oda nem való egészségügyi vagy oktatási célra használt egykor gyönyörű épületek közül egyre több kezdte visszanyerni egykori fényét, a háború után elrabolt, tönkretett évszázados bútorok, festményeket is igyekeztek pótolni, s ma már nagyon sok kastély áll korábbi szépségében.

Bővebben...

Magyar tér...

Magyar térhódítás a Közel-keleten

A MOBILSOFA 2014-ben nyitotta meg közel-keleti képviseletét. Az elmúlt két évben a magyar csapatnak gyorsan sikerült alkalmazkodnia a helyi piac sajátosságaihoz. A nyitás legnagyobb kihívása talán az volt, hogy a budapesti piacra kitalált és optimalizált szolgáltatásokat milyen formában tudják átültetni a helyi viszonyokhoz.

Bővebben...

Exkluzív i...

Exkluzív interjú Dr. Bienerth Gusztáv kormánybiztossal

Az április közepén kinevezett kormánybiztos a Magyar Turizmus Zrt. felszámolásáról, a jogutód Magyar Turisztikai Ügynökség tevékenységének koordinálásáról, az Európa-szerte kirívóan magas 27%-os vendéglátóipari áfa januári 18%-ra, rá egy évre pedig 5%-ra történő csökkentéséről, a kongresszusi turizmus, a MICE felértékelődéséről, „Bécs ostromáról”, a Sziget Fesztivál jelentőségéről és a vezetésével létrehozott Nemzeti Turisztikai Tanácsadó Testület létrehozásáról nyilatkozott.

Bővebben...

Rendezvény...

Rendezvényszervezés anno

Kossuth Lajost a reformpolitikust, az 1848-49-es államférfit, majd emigráns politikust minden magyar ember ismeri. Azt talán kevesen tudják róla, hogy rendezvényszervezőként is megállta a helyét.

Bővebben...

Trendek és...

Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben

Event Touch rendezvényszakmai konferencia és kiállítással egybekötött workshop 2016. június 7-én a Groupama Arénában!Tisztelt Rendezvényszervező Kolléga!

Biztosan sokszor gondolt arra, mennyi időt és energiát spórolna meg, ha lenne egy olyan fórum, ahol egy kézből tud értesülni több rendezvényszolgáltató ajánlatáról, egy napon tud találkozni a lehető legtöbb helyszínnel és programszervezővel, és gyorsan tud értesülni a rendezvényszakmát érintő újdonságokról.

Mi elhozzuk ezt az eseményt Önnek!

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által kétévente megrendezett rendezvényszakmai konferencia idén június 7-én a Groupama Arénában várja Önöket. Az Event Touch - Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben c. konferenciát kiállítás is kíséri, ahol rendezvényhelyszínek, technikai és catering cégek, valamint programszervezők mutatják be portfóliójukat.

Eddig több, mint 30 kiállító, valamint közel 150 konferencia résztvevő regisztrált az eseményre.

Bővebben...

A turizmus...

A turizmus új rekordot állított fel 2015-ben is

A vendégek száma 7,4%-kal, a szállásdíj-bevételek 12,6%-kal, míg a szálláshelyek összes bevétele 10,4%-kal bővült. Mindehhez hozzájárult az is, hogy a forgalom élénkülését a marketingeszközök és fejlesztési források mellett aktív turizmusdiplomáciával is támogatja a kormányzat – hangzott el az idei Utazás Kiállítás megnyitóján.

Bővebben...

Megérkezett a tavasz

Megérkezett a tavasz, sőt, a hőmérő higanyszálára tekintve szinte a nyár is (legalábbis még pár napig), szabad a pálya a szabadtéri rendezvények szervezéséhez! :-) A nyári szezon kezdetéig még 7-8 hétvége áll rendelkezésünkre, reméljük, a rendezvénynaptár már tél eleje óta teljesen betelt! Ha mégis találna egy „lukas” hétvégét, látogasson el az európai tavaszi zenei fesztiválok valamelyikére egy kis kikapcsolódásra!

Bővebben...

Vevők...

Vevők...

Az elégedett vevő/partner hajlamos a hibátlan, kielégítő szolgáltatást természetesnek venni, mi történik azonban, ha hiba csúszik a "gépezetbe.."? Mai cikkünk a számunkra legfontosabb kliensekkel való hatékony kommunikációról ejt néhány szót. Lássuk, hogyan kezeljük az elégedetlen partnereket...

Bővebben...

Valentin-n...

Valentin-nap, lánykérés, esküvő... Kezdődhet a szervezés!

Közeleg Valentin-nap! És hogy mi köze van a szerelmesek napjának a rendezvényszervezéshez..? Az esküvőkre specializálódott helyszínek rendezvényszervezői valószínűleg azonnal tudják a választ: Valentin-nap, lánykérések, március elejével bezárólag pedig ajánlatkérések tömkelege érkezik a májustól augusztusig tartó főszezonra (néhányan persze egyenesen 2017-re szerveznek, de mindez a lényegen nem változtat, Valentin-nap után beindul az esküvőszervezői főszezon. :-)

Bővebben...

Újévi foga...

Újévi fogadalmak rendezvényszervezőknek

Új év, új élet – idén is...:-) Az év vége elkerülhetetlenül rákényszerített sokunkat az előző esztendőben elért (vagy el nem ért) eredmények átgondolására, elemzésére. Hogy mivel tehetnénk eredményesebbé rendezvényszervezői munkánkat az új évben? Íme néhány jó tanács a Rendezvényhelyszínek Honlapja szerkesztőitől, aztán persze mindenki maga dönti el, mely tanácsokat tartja majd a leghasznosabbnak. :-) Jó szórakozást és előre is sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk.

Bővebben...

Szilveszte...

Szilveszter, újév, sok szerencsét, szerelmet hozzék..

Az év vége nem csupán a bulik és a szórakozás időszaka, de a nagy merengéseké is. Ilyenkor akaratlanul is elgondolkodunk az elmúlt év történésein, sokan pedig kész leltárt készítenek egész éves teljesítményükről. Köszönjük, hogy idén is a Rendezvényhelyszínek Honlapján kerestek helyszínt rendezvényeikre, ígérjük, hogy jövőre még többet dolgozunk majd azon, hogy megkönnyítsük nem csupán a helyszínkeresést, de a rendezvényszervezést is. Az év utolsó cikkében a szilveszteri menüre és szokásokra vetünk pillantást a világ négy sarkából és ezzel kívánunk sikeres és boldog új esztendőt minden kedves látogatónknak.

Bővebben...

Elindult R...

Elindult RendezvényManager szolgáltatásunk, használja ki a lehetőségeket Ön is!

Ugyan még csak tesztverzióban az 1.0-ás kiadás, de lelkes szervezőket várunk, akik rendezvényüket új felületünkön készítik elő és szervezik meg az online RendezvényManager használatával.

Bővebben...

5 jótanács...

5 jótanács a céges évértekelő beszédhez

Mindannyian tudjuk, hogy közönség előtt hatásos beszédet mondani külön művészet és egész könyveket írtak már a hogyanjáról. Lényegét tekintve az évzáró céges karácsonyi beszéd sem sokban különbözik akármilyen más nyilvánosság előtt tartott prezentációtól, mi azért 5 pontban összeszedtük, mire is kell MÉG odafigyelnünk Karácsonykor.

Bővebben...

Visszaszámlálás: 3, 2, 1: Karácsony, Szilveszter!

Talán már most is késő, tehát csapjunk bele a levesbe! A karácsonyi készülődésről szól mai cikkünk. :-) Az ünnepek közeledtével mindannyian kénytelenek vagyunk rendezvényszervezővé változni, hiszen annyi mindent kell összehangolni... Dekoráció, munkahelyi vacsorák, ajándékok, az ünnepi menü, a rokonok összehangolása, mikor-hova-kivel menjünk, csomagolás, mit vegyünk fel és még hosszan sorolhatnánk... Nem csoda, hogy sokan stresszként élik meg az ünnepeket. Az időben elkezdett szervezés és előkészületek azonban megmentenek bennünket az utolsó pillanatos rohangálástól. Lássuk tehát, hogyan készülődne egy profi rendezvényszervező az év végére!

Bővebben...

5 ajándékötlet rendezvényszervező szeretteinknek

Advent, Mikulás (vagy Télapó, kinek hogy tetszik...), Karácsony, téli szünet, hó, család,pihenés, harmónia és mindenki akit szeretünk.... Az évnek ezen szakasza kizárólag erről kellene, hogy szóljon, a munkát legkésőbb december 22. után tegyük félre... Nem is merjük már szigorúan szakmai cikkekkel untatni kedves olvasóinkat, megpróbálunk inkább segítségükre lenni az ajándékválasztásban... – azért a témánál maradva – rendezvényszervező kollégáknak, anyukának – apukának vagy barátnak (akiknek pedig különösen szükségük lesz a pihenésre, a Huffington Post szerint a rendezvényszervezői munka az 5 leginkább stresszes munka közé tartozik!)

Bővebben...

A gyerekzs...

A gyerekzsúr, mint érzelmileg túlfűtött szuperrendezvény :-). Hogyan szervezzük?

Bulit szervezni gyerekeknek egyrészt a leghálásabb, másrészt talán a legrizikósabb feladat :-). Hálás, mert a résztvevők mindenképpen élvezni fogják az eseményt, szinte kizárt, hogy bármilyen apró szervezési hibát észrevegyenek-reklamáljanak, és szinte biztos, hogy kizárólag csillogó, boldog és elégedett arcokat fogunk látni. A rizikófaktor ugyanakkor mi magunk lennénk, a szervezők, - leggyakrabban a szülők -, akik megpróbáljuk mindig a lehető legtökéletesebb, legemlékezetesebb, legkülönlegesebb bulit összehozni gyerkőceinknek (a túlzott izgatottságól persze utólag sok-sok olyan dolog jut eszünkbe, amivel még jobbá tehettük volna a zsúrt :-) ). Ne feledjük, a gyerekzsúr rendezése szervezési szempontból ugyanolyan feladat, mint bármely nagyobb rendezvény összeállítása!

Bővebben...

A leggyako...

A leggyakoribb rendezvényszervezési hibák

Nincs kétségünk afelől, hogy mindenki mindig a legjobbat szeretné kihozni egy rendezvényből: elégedett megrendelő, boldog vendégek, flottul lebonyolított esemény, profi kollégák. Ez a munkánk, vagy ahogy mi szoktuk mondani, KÜLDETÉSÜNK. Az egyes helyszínek felelős rendezvényszervezői speciális helyzetben vannak: a megrendelő általában szintén szakmabeli, a kapcsolattartás folyamán pedig előfordulhat „szakmai versengés”, vagy épp az ellenkezője: természetesnek veszünk olyan, a szervezéssel kapcsolatos részleteket, amelyeket „földi halandó” számára jobban kihangsúlyoznánk.

Bővebben...

Közeleg a...

Közeleg a Karácsony, kapcsoljunk ki...

Ígéretünkhöz híven újabb programajánlattal jelentkezünk, bár ez alkalommal a két legszebb téli hónapot, a novembert és a decembert egy kalap alá vesszük; az elkövetkezendő hetekben ugyanis rengeteg témánk lesz az ünnepek kapcsán. Immár az ünnepek jegyében válogattunk, kezdődik a készülődés! A rengeteg programajánlat között nehéz volt a választás, hely hiányában csupán betekintést adunk a lehetőségek szinte végtelen tárházába...

Bővebben...

Múzeumok,...

Múzeumok, kiállítótermek: a különleges rendezvényhelyszín

Múzeumok, kiállítótermek, fotográfusok, festők-szobrászok design megastúdiói mára a legkeresettebb rendezvényhelyszínekké váltak, legyen szó céges rendezvényről, előadásról vagy akár konferenciazáró gálavacsoráról vagy fogadásról. Amellett, hogy hagyományostól eltérő helyszín kiválasztásával máris jelleget, „karaktert” adnunk rendezvényünknek - amely máskülönben külön kreatív feladat a rendezvény szervezésének folyamatában - megkönnyítjük az ismerkedést a résztvevők között: a „kultúra-téma” máris adott a beszélgetéshez.

Bővebben...


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!

Észrevétele van?

Kattintson ide