Kiválasztva 0 ebből 0 Helyszín szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció Facebook Google
1221 Budapest Anna utca 1-3.

Sacelláry Kastély

 

Termek (6):


Terem
Befogadóképesség
Konferencia
Bankett
Állófogadás

m2

Tulajdonságok
1. Terasz 20 20 20 20 wb_sunny remove remove local_florist
2. Palmer terem 30 30 30 54 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
3. Sacelláry terem 40 40 40 34 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
4. Törley terem 40 40 40 44 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
5. Konferencia terem 100 80 100 90 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
6. Aula + galéria 100 100 100 70 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Báthory Ildikó fog megkapni, aki a Sacelláry Kastély helyszín szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Bemutatkozás, speciális előnyök

A Sacelláry kastélyban elegáns és rendkívüli környezetben kínálunk lehetőséget különböző céges rendezvények bonyolítására. A szecessziós stílusú kastélyt Sacelláry Irén számára építették, aki pezsgő gyáros Törley József felesége volt. Az impozáns, megjelenésű kastély Budafok egyik eldugott, romantikus zugában található. ● A kastély belsejét szecessziós stílus és Róth Miksa színezett ólomüveg ablakai díszítik, melyek az építés óta eltelt száz évben is épségben megmaradtak. Az elegáns és hangulatos ingatlan egyaránt alkalmas céges vacsorájának, ünnepségének megtartására, csapatépítő tréningre, karácsonyi vacsorára, sajtótájékoztatóra, állófogadásokra, bor- és pezsgő kóstolásra, partnertalálkozókra. Kisebb létszámú exkluzív rendezvény esetén a 20 fős Palmer termet ajánljuk, nagyobb létszám igényeinek pedig a 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem a megfelelő választás. A kastély további termeit kihasználva akár 200 fő vendég is elhelyezhető. A kastélyt 2 hektáros gondozott park veszi körbe, mely a szabadtéri rendezvények számára is kihagyhatatlan lehetőségeket biztosít. ● A bejárattól folyosó vezet a nagyterembe, ahol a Sacelláry család faragott címere látható, innen lehet eljutni a földszinti termekhez, illetve az emeletre. A kastély belsejét szecessziós faburkolat, faragott korlátok, gipszstukkók és Róth Miksa színezett, sav maratott ólomüveg ablakai díszítik. ● A kastély körüli kéthektáros angolparkot Sacelláry Irén gesztenyefákkal és egyéb díszfákkal ültette be, melyek közt ösvényeken lehet sétákat tenni. A parkot hatalmas kőkerítés veszi körül. Az elegáns és hangulatos ingatlan egyaránt alkalmas külső és belső helyszínű rendezvények megtartására.

Kapcsolat: Báthory Ildikó

 • +36-30...
  Mutat

Elérhető programok, lehetőségek, extrák

A termek bérlői számára egyéni igények szerint teljeskörű kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítunk, mint például: technikai berendezések és catering helyszíni telepítése, tolmácsok szerződtetése, kulturális és turisztikai programok szervezése, busz transzfer, szállás.

Kiegészítő szolgáltatások

Több 15-30 m2-es kisterem áll rendelkezésre. Bálok és fogadások alkalmával a kastély befogadó képessége 250-300 fő. Lehetőség nyílik továbbá a teljes kastély és parkjának bérlésére, vagy a park kizárólagos használatára. Kerti rendezvények alkalmával 300-400 főt lehet vendégül látni. A vendégek rendelkezésére áll 20 gépkocsiparkoló.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel

Egy rendezvény sikere jelentős részben a felszolgált ételeken és italokon múlik: ezek minősége érezteti azt, hogy mennyire törődünk a vendégeinkkel, mennyire számít nekünk jólétük. ● Az igazi vendéglátás a vendégről szól: az ő igényeit, az ő kegyeit lessük, az ő ízlésének akarunk megfelelni. A modern vendéglátásban már nincs helye a sablon catering-szolgáltatások egyhangú ételeinek: olyat kell kínálnunk, amire a vendég emlékezni fog, és kellemesen gondol vissza rá. ● A Bild’s Event catering profi csapata az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kombinációkban hisz. Catering szolgáltatásunk keretein belül alapvetően olyan ételeket kínálunk, amik ötvözik a hagyományos fogásokat az újfajta kombinációkkal, a jól ismert ízeket a meglepő variációkkal. ● Vendégei különleges igényeire is odafigyelünk: glutén-, laktózmentes étkezés. Tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” menüket rendel. ● Az ételek mellett természetesen azok tálalása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy törött szélű tányérból, vagy elegáns étkészletből fogyasztja el az ember a finom falatokat.

Megközelíthetőség

A Budafok központjában elhelyezkedő kastély autóval és tömegközlekedési eszközökkel is egyaránt jól megközelíthető.

Helyszín jellege:

 • Szabadtér
 • Palota / kastély / kúria
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Felszereltség:

 • TV
 • PC Projektor
 • CD-lejátszó
 • Videó
 • Irodatechnika (Fénymásolási lehetőség, Fax, Internet/WIFI, Pc)
 • Beépített hangosítás
 • FlipchartAz ajánlat érvényes:
2017-01-22
Sacelláry Kastély
Karácsonyi party a Sacelláry Kastélyban

Karácsonyi party a Sacelláry Kastélyban Még mindig nem múlt el az elegáns, jelmezbe bújós események varázsa, mindenhol toll dekor és csillogás, ez a Gatsby Party a Sacelláry kastély-ban.A karácsonyi party témája pedig nem lesz más, mint a ’20-as évek Amerikája, nagy Gatsby stílusban: fekete és arany minden mennyiségben. Dress code Hölgyeknek - a ’20-as években az egyrészes ruha volt a divat, rojtos ruhák, flitterek, gyöngyök. Frizurába hullámokat fésülve, amit egy tollas hajpánttal tettek még inkább elegássá. Dress code Uraknak - öltöny sötétkék hajszálcsíkos, középen elválasztva, zselével formázták hajukat. A nadrágtartó, fehér kalap és a szivar elengedhetetlen „kellék” volt. Svédasztalos karácsonyi vacsora, korlátlan ital fogyasztással.


Az ajánlat érvényes: 2017-01-22
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2017-01-31
Sacelláry Kastély
Céges évzáró party

Céges évzáró party Zártkörű party kizárólagos kastély használattal, Idén legyen valami más, legyen elegáns és meghitt az évzáró rendezvény. A karácsony ízeivel és illataival, fűszeres forralt borral, illatos sült gesztenyével, karácsonyi mézeskaláccsal. Korlátlan ital fogyasztással, felszolgált vagy svédasztalos menü, állófogadás és koktél party lehetősége.


Az ajánlat érvényes: 2017-01-31
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2017-01-31
Sacelláry Kastély
Céges Mikulás ünnepség

Céges Mikulás ünnepség Mielőtt a Mikulás kiosztaná ajándékait a kicsiket egy elvarázsolt kastélyba repítjük, ahol életre kell a jégkirálynő a koboldok és a manók. A gyerkőcök mézeskalácsot és kakaót a szülőket pedig fűszeres forralt borral és fogadó falatkákkal látjuk vendégül. Nem lehet elég korán tervezni a céges Mikulás partikat, nálunk is már fogynak a helyek. . . A kakaót és limonádét korlátlanul biztosítjuk a program időtartama 2-3 óra.


Az ajánlat érvényes: 2017-01-31
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2017-02-01
Sacelláry Kastély
Esküvői ajánlat

Esküvői ajánlat Első pillantásra egy csipkerózsika kastéllyal találkozunk, az épület impozáns, mesebeli kastélyra hasonlít, romantikus, historizáló stílusban épült, kis bástyával, toronnyal a jobbszárnyon. A kastélypark zegzugos és romantikus angolos stílusban került kiépítésre, lenyűgöző méretével, az évszázados fákkal, sétányaival egyben üdítő és elbűvölő. Sacelláry kastélyban és annak ősfás parkjában kihelyezett, hivatalos polgári szertartás lebonyolítására is van lehetőség. Az őspark még varázslatosabbá teszi a szabadtéri esküvők romantikáját és egyben felejthetetlen élményt kínálunk az ifjú párnak. Hatalmas fák, zöld környezet, álmodni sem lehet szebb környezetet. Támogatást és segítséget nyújtunk, irodánk egy kézben tart mindent, helyszín-szervezés-catering-dekoráció.


Az ajánlat érvényes: 2017-02-01
Mentés a listámra

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!

Vélemény küldése:

Jó Tudni!

 • Egyszerre több szolgáltatótól is, egy kattintással kérhet ajánlatot rendezvényére, ha elmenti őket listájára!
 • Ha csak egy szolgáltató érdekli, a Gyors üzenet dobozban azonnali üzenetet küldhet neki közvetlenül!

Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!

Észrevétele van?

Kattintson ide