Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Betekints Wellness - és Konferenciahotel

Termek (4):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Szt. Imre terem 35 35 65 75 remove ac_unit brightness_medium store
Szt. István terem 30 30 50 60 remove ac_unit brightness_medium store
Gizella terem 110 70 100 115 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Termek egyben 200 150 230 250 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Fekete Zsanett fog megkapni, aki a Betekints Wellness - és Konferenciahotel szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Fekete Zsanett

Bemutatkozás, előnyök

Nálunk ezer élmény várja! Veszprém első igazi wellness szállodája a város egyik legszebb pontján, a Betekints-völgyben, a Séd patak partján, gyönyörű erdei környezetben fekszik. A Völgyhíd ívei, az ezeréves vár sziluettje, az ősi templomok tornyai felejthetetlenné teszik az itt eltöltött időt, biztosítják a nyugalmat a teljes kikapcsolódáshoz.    •     A Betekints Hotel **** 250 m2 összterületű rendezvénytermei, cocktail-tetőterasza, parkosított kertje, saját parkolója és rendezvénytechnikája tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, rendezvények, tréningek, csapatépítő hétvégék, céges családi napok szervezésére. Vállaljuk családi rendezvények, jubileumok, születésnapok, esküvők szervezését és lebonyolítását, továbbá kiváló helyismerettel és nagy tapasztalattal biztosítjuk a város és a környék egyéb helyszíneinek cateringjét. Éttermünk a magyaros és nemzetközi konyha mesterfogásait kínálja a gasztronómia kedvelőinek.

Szállás

A szálloda két részből áll: Hotel és Vendégház épületekből, a két épületben összesen 38 szoba található, többféle szobakategóriában. A Hotel épületében található 32 szoba, az étterem a konferenciatermek és a 2012-ben épült wellnessközpont. A hotelépületben található szobák: 3 db zsebpénzbarát szoba 3 db standard egyágyas szoba 20 db standard kétágyas szoba 4 db superior szoba 2 db Apartman Összesen: 32 db szoba Az otthonosan berendezett szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, színes kábel TV-vel, minibárral és telefonnal, hajszárítóval felszerelt, nagy részük légkondicionált. Lehetőség nyílik a szobákban az Internet használatára is.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

•    KONFERENCIA: A 250 m2 összterületű, légkondicionált rendezvénytermeink kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások, fogadások és további különböző rendezvények lebonyolítására. A rendezvénytermek nagyobb létszám esetén összenyithatóak; kisebb csoportoknál, tréningeknél hangszigetelt tolófalakkal akár több, kisebb szekcióteremre szeparálhatók. Így akár a 250 fős állófogadástól a néhány fős megbeszélésig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére alkalmasak.   •   CSAPATÉPÍTÉS: Szállodánk ideális helyszíne csapatépítő tréningeknek, legyen szó indoor vagy outdoor programról. Az indoor tréningek sikerét szállodánk jól szeparálható termei garantálják, a kiscsoportos munka mellett a benti tágas terek a csapat-megbeszéléseket és közös feladatok elvégzését segítik. A hotel kertje, a szálloda környéke az outdoor elemeknek kínál helyszínt, a Séd patak partján lehetőség nyílik vetélkedők, kincskereső programok, néhány órás programok lebonyolítására. Hosszabb tréningekre Veszprém belvárosa, a Vár, és az Állatkert természetes környezete kínál ideális megoldást, a sportosabb programok kedvelői pedig a városon kívüli kalandparkokban, bobpályán és sípályán találják meg a csapatépítő tréningek tökéletes helyszínét.   •    CSALÁDI NAP: A szálloda rendezvénytermei, a kert és a szálloda parkolója akár több száz fős családi napok lebonyolítására is elegendő helyet nyújt. A változatos és jól szeparálható helyszínek a család minden tagjának tudnak ideális program-helyszínt garantálni.   •   ESKÜVŐ: Tegyék emlékezetessé az életük legfontosabb eseményét és ünnepeljenek családjukkal, barátaikkal meghitt és barátságos környezetben, figyelmes kiszolgálás mellett éttermünkben! Elegánsan kialakított és az alkalomnak megfelelően díszített rendezvénytermeink romantikus hangulatot kölcsönöznek esküvőkhöz, a lakodalmat igazán felejthetetlenné a fejedelmi menüsor varázsolja. A veszprémi vadregényes erdős környezet az itt csordogáló Séd patakkal, a közvetlen közelünkben található régi csónakázótóval, valamint a szálloda gondozott kerthelyisége pompás helyszín az ifjú párt megörökítő fényképek és videofelvételek elkészítésére. Kérésükre szívesen segítünk a dekorációban – léggömb, virágdíszítés -, illetve a cukrászda és a zenekar kiválasztásában is.

Extrák

A Betekints Wellness és Konferencia Hotel**** wellness részlege 1000m2-es alapterületen várja vendégeit. Három szinten és a tetőteraszon kínálunk Önöknek aktív és a passzív kikapcsolódási lehetőségeket. "Szaunavilágunk" szolgáltatásai: finn szauna, bioszauna, infrakabin, gőzkabin, sókabin, dézsazuhany, jégkásagép, skót zuhany, Kneipp-taposó. A medencetérben 10, 5 m x 5, 5 m nagyságú úszómedence, jacuzzi és gyermekpancsoló áll a vendégek rendelkezésére. A ""Beauty""-szinten található kezelőhelyiségek és masszázs-szobák mellett szolárium, fitness szoba, kondi szoba és gyermek játszószoba várja az edzeni, pihenni vagy felfrissülni vágyókat. Tetőteraszunkról csodálatos panoráma nyílik a veszprémi Várra és a Viaduktra – fenséges kilátás mellett élvezhetik a Nap simogató sugarait! Az általunk kínált masszázsfajták: svéd masszázs sportmasszázs olajos thai masszázs gyógymasszázs masszázs- és érintésterápia – Önismereti Masszázs.    •    SZABADIDŐS PROGRAMOK: Hotelünktől rövid sétával elérhető Veszprém fő nevezetessége, a Veszprémi Állatkert (5 perc). A kultúra és művészetek kedvelőinek kihagyhatatlan program a Veszprémi Vár (10 perc). Érdemes megtekinteni a Várban található a Szaléziánumot, a Veszprémi Érsekség turisztikai központját. Vele szemben magasodik a Szentháromság tér meghatározó épülete, az Érseki Palota, a magyar barokk építészet egyik remekműve.  – Kolostorok és kertek a veszprémi Vár tövében – az országban egyedülálló ökopark és városi közpark a szálloda közvetlen környezetében: 12 hektár zöldterület, tematikus játszóterek, történelmi épületek várják kedves vendégeinket.

Megközelíthetőség

Veszprémet az M7-es autópályán vagy a 8-as úton érik el vendégeink. A városba érve előbb a "Centrum" táblát kell követni, majd a centrumtól az Állatkert feliratok mutatják az utat a Viadukt lábához, a Séd patak partján álló szállodánkba. GPS: 47° 5' 52.936"" N; 17° 53' 39.851"" E Távolságok: Budapest: 120 km Ferihegyi repülőtér: 130 km Balaton: 15 km Vasútállomás: 5 km Buszpályaudvar: 5 km Buszmegálló: 500 m

Catering

Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel
Éttermünk a magyaros és nemzetközi konyha mesterfogásait kínálja a gasztronómia kedvelőinek. A hozzánk látogatók barátságos környezetben, udvarias és figyelmes kiszolgálás mellett ismerkedhetnek meg az igazi magyar gasztronómiával. Rendezvénytermeink, illetve Patak-Party Rendezvénykertünk egyetlen állandó szabadtéri színpadával, bajor sörkülönlegességekkel, grill specialitásokkal tökéletes helyszínt biztosítanak családi vagy vállalati rendezvényekhez.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 80
Egyágyas szobáink száma: 3 db
Többágyas szobáink száma: 25 db
Szobáink száma összesen: 37 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 35 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 70 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Szabadtér
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Beépített hangosítás
 • Irodatechnika
 • CD-lejátszó
 • Mikrofonok
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Projektor
 • Írásvetítő
 • Videókonferencia
 • Vetítővászon
 • Diktafon

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!