Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Caramell Premium Resort****superior

Termek (14):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Santal bálterem 400 300 300 423 wb_sunny ac_unit brightness_medium local_florist
Santal szekció 1 55 40 25 75 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Santal szekció 2 55 40 25 75 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Santal szekció 3 170 100 150 200 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Santal foyer - - 100 132 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Rambutan terem 2 5 12 12 27 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Rambutan terem 1 70 40 50 110 wb_sunny ac_unit brightness_medium local_florist
Mantra terem 1-2 140 64 100 135 wb_sunny ac_unit brightness_medium local_florist
Mantra terem 2 60 20 30 60 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Mantra terem 1 80 30 50 75 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Cardamom terem - - 100 240 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Cardamomn foyer (kiállítótér) - - 150 165 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Villa Rosato rendezvényház 100 60 60 140 wb_sunny ac_unit brightness_medium local_florist
Premium Suite - 10 - 30 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Varga Vanessza fog megkapni, aki a Caramell Premium Resort****superior szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Varga Vanessza

Bemutatkozás, előnyök

Miért éppen a Caramell Premium Resort**** superior? Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik. Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra, ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt. Rendezvények helyszíneként lehetőséget nyújtunk félnapos és egész napos konferenciák, csoportos üzleti megbeszélések, előadások, családi rendezvények, esküvők megtartására étkezés biztosításával. A szálloda új konferenciaközpontjában található elegáns bálterem a Resort legnagyobb, szekcionálható rendezvényhelyszíne, amely természetes megvilágítással rendelkezik. A legmodernebb audio-vizuális technikával felszerelt, hangszigetelt egylégterű terem befogadóképessége eléri a 400 főt, így ideális helyszíne lehet a több száz fős konferenciáknak,kongresszusoknak is. A Santal teremhez tartozik egy 120m2 területű tetőterasz, amely kiválóan alkalmas kávészünetek megtartására. Az épületszárny földszintjén található a’la carte étterem és bár, ill. bowling-pálya zártkörű rendezvények exkluzív helyszíneként is bérelhető. Az étterem és a foyer tökéletes helyszíne lehet konferenciához, kongresszushoz kapcsolódó kiállításoknak is.A kényelmesen berendezett előtér, a pihenősarkok, a harmonikusan kialakított fény- és hangviszonyok hatásosan segítik a programok környezetében oly fontos relaxációt, kikapcsolódást. A szálloda D épületszárnyának természetes megvilágítású emeleti különterme a Rambután terem, mely kisebb létszámú tréningek, előadások lebonyolítására kiválóan alkalmas. A szálloda főépületében található földszinti, természetes megvilágítású 135 nm-es konferenciaterem, a mantra terem  140 fő befogadására alkalmas, és 2 részre szekcionálható. A Villa Rosato rendezvényház a Resort hangulatos különálló épülete. A rendezvényház emeleti szintjén elhelyezkedő terem, a közepes létszámú zártkörű rendezvények tökéletes helyszíne. A földszinti fogadóterem és a romantikus terasz sokszínű catering megoldásokat kínál.

Szállás

Szállodánk az ország első négycsillagos, holisztikus gyógy- és wellness szállodája. 142 tágas, modern berendezésű, nyugalmat árasztó, klimatizált standard és premium szobáinkban lelassul az idő, elősegítve a teljes kikapcsolódást. Foglalja az Önnek legkényelmesebb szobatípust! Kétágyas szobáinkban, illetve több légterű lakosztályainkban exkluzív körülmények  között biztosítjuk a korszerű kényelmet és kényeztetést. Amennyiben az adott rendezvény létszáma meghaladja a Resort szoba-kapacitását, a kiváló helyi partnerkapcsolatoknak köszönhetően, a szomszédos 4-csillagos szállodákkal együttműködve biztosítjuk a helyszínt az országos szintű és nemzetközi rendezvényeknek is.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Villa Rosato cukrászműhely és cukrászat, Kristály Torony Kalandpark.    A Caramell Premium Resort****Superior cukrászdája, a Villa Rosato egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel, mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt. Célunk, hogy jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatunk, kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel. A Villa Rosato egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés klubok hangulatát.   Szállodánk szomszédságában építettük fel a Kristály Torony kalandpark és mászó pályát Európában negyedikként. A monumentális háromszintes építmény, amelyen egyszerre 120 fő kalandozhat - 17 m magas, 35 m széles, 90 különböző nehézségi elemet tartalmaz 1 km hosszú kötélpályán, és amelynek legfelső szintjén egy 225 m2 páratlan kilátással rendelkező terasz biztosít gyönyörű kilátást, és alkalmat különleges rendezvények, találkozók, üzleti vacsorák, estek, esküvők lebonyolítására is!

Extrák

A TELJESSÉG HATÉKONYSÁGA                                                                                                                                                           Caramell Premium Konferenciaközpont a Resort holisztikus szemléletének megfelelően a teljességélményének megteremtésére törekszik.A sokszor megterhelő munkavégzést követően összhangba kell hozni a test-lélek-szellem egységét.Az újjászületett szálloda komplexitásának köszönhetően mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget,a szakmai programot követően is.A keleties hangulatú környezet nyugalmat árasztóvarázsa, a szolgáltatások ősi kultúrákból merítkező bölcsessége megsokszorozza az itt töltött időhatékonyságát.Az exkluzív kialakítású, 2000 nm-es vadonatúj fürdő és szaunaház beltéri élmény-, valamint strandmedencével,grill terasszal, privát VIP pihenőkkel,szaunaszeánszokkal, tradicionális masszázsokkal és testkezelésekkel biztosítja a teljes ellazulást.A fizikai frissesség megőrzéséhez az aktív kikapcsolódásszámos formáját biztosítjuk: saját kötél- és kalandpálya (Kristály Torony, ),kispályás műfüves labdarúgó pálya, bowling, távolkeleti mozgásformák, nordic-walking, kerékpár és futó útvonalak.

Megközelíthetőség

Budapestről Bükfürdő elérését, az új, M86 gyorsforgalmi út segíti, jelentősen lerövidítve a menetidőt (kb. 2 óra). Távolságok: Budapest: 210 km Bécs: 120 km Pozsony: 110 km Prága: 400 km

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
A Caramell Premium Resort****superior bármely rendezvény catering ellátásához különleges, egyedi helyszín-lehetőségeket biztosít. Legyen szó különleges alkalmakról, családi eseményekről, konferenciáról, esküvőről, szállodánk minden esetben vendégeink egyedi kívánságaihoz, elképzeléseihez igazodik. Japánkertünkben elterülő halastó, illetve Kristály Torony Kalandparkunk 15 méter magasba emelkedő terasza romantikus környezetet kölcsönöz. Kávészünet - Állófogadás - Ültetett ebéd/vacsora - Esküvői vacsora, lakodalom - Üzleti reggeli - Szabadtéri grillezés - Különterem különleges alkalmakra.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 270
Szálláslehetőség a közelben: 300 méterre
Többágyas szobáink száma: 142 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 140 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 100 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Irodatechnika
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Projektor
 • Vetítővászon
 • Diktafon
 • Beépített hangosítás
 • CD-lejátszó
 • Mikrofonok
 • Flipchart
 • Fénytechnika
 • Hangtechnika

Videók / Referenciák:

Hotel Caramell
Helyszín: Bük - 2018.12.15 | Résztvevők száma: 1 | Leírás: Caramell Imagefilm


Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!