Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Geszler Családi Pincészet Mór

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Geszler Anikó fog megkapni, aki a Geszler Családi Pincészet Mór szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Geszler Anikó

Bemutatkozás, előnyök

"Ezerjó élményeket kínálunk! A Móri Borvidéken 38 hektáron gazdálkodunk negyedik generáció óta. Voltunk már az év borászata Fejér megyében, Zöld veltelínink 2015-ben Magyarország legjobb újbora, lett. Borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük a ma borkóstolóinak, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel. A Móri Borvidék legeredményesebb borászata lettünk immáron 4. alkalommal az elmúlt öt évben. 25.000 palack bort készítünk éves szinten. Egyedi címkés borajánlatunk, kihelyezett borkóstolók tartása cégeknek, családoknak, barátoknak: Üzleti eseményekre, családi vagy baráti ünnepségekre, esküvőkre, konferenciákra... Kiránduló csoportoknak, baráti társaságoknak, cégeknek, egyesületeknek csapatépítésre min. 5 főtől 75 főig: borkóstolók, borebédek, borvacsorák pinceprogramokkal Különleges helyszínt keres egy céges (bor)vacsorához, egy emlékezetes csapatépítéshez? Elhívná pincészetünket egy kihelyezett borkóstoló tartására? Meglepné a partnereit, kollégáit, barátait egy egyedi címkés díjnyertes Geszler-borral? Mindenben tudunk segíteni: borainkat, programjainkat magas minőség, jó ár-érték arány és a hozzáadott szívünk-lelkünk, bor és Mór-rajongásunk jellemez. Kérje egyedi igényeire egyedi ajánlatunkat! BORKÓSTOLÓK: Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen Mór remek helyen fekszik, az egyik legjobb adottságú borvidéke Magyarországnak a Vértes és a Bakony hegység között elterülő Móri árokban a Közép-Dunántúlon. Az Ezerjó hazájába, Mórra érkező vendégeknek borkóstolókat tartunk pincejárással látványborászatunk két helyszínén. Az alsó szinten akadálymentesített 200 éves pincében, megismerhetik modern technológiákat, a borkészítés útját; az emeleten tágas 75 fős hangulatos borkóstolótermünkben pedig a borkedvelők elmélyülhetnek a móri borok és gasztronómia világában. KIHELYEZETT BORKÓSTOLÓK TARTÁSA, KITELEPÜLÉS RENDEZVÉNYEKRE: Bort kóstolni tán a leghangulatosabb helyszín a pince, a présház. De ugye ez nincs kőbe vésve. A jó hangulat a résztvevő csapaton, a borokat bemutató borászon és természetesen a jó borokon múlik. Ha az egymásra figyelés megvan, akkor a helyszín az már bárhol lehet. Borkóstoló programjaink mind ?mobilak?. EGYEDI CÍMKÉS BOROK: Saját címkés móri borok készítése min. 30 palacktól – díszdobozzal is: Családi alkalmakra: esküvőre, születésnapra? Céges ajándékként: Partnereinek, Munkatársainak Saját arculatos bor a ?ház boraként? Önnek csak a fajtát kell kiválasztania, a többit bízza ránk (címke tervezése, készítése, kiszállítása). Kérje egyedi igényeire, egyedi ajánlatunkat!"

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

KALANDRA FEL! Gyönyörű vidéken az Ezerjó zászlaja alatt borászkodunk Móron Budapestről másfél, a Balatontól egy, Székesfehérvártól fél órára. A jó móri borok mellett szeretnénk Ezerjó élményeket is kínálni a borainkat kóstolóknak, hogy kedvük támadjon felkeresni ezt a kis ékszerdobozt a Vértes és a Bakony hegység között. Ehhez adunk egy kis segítséget a címkéken is és termeszesetesen a pincénkbe látogatóknak személyesen is. Borainkra mórikumokat, a meglátogatható móri, vértesi, bakonyi látnivalókat tettük.

Extrák

"Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban). Melegétel igény és a következő szolgáltatások esetén min. 3 nappal korábban jelezzenek: pinceprogramok, angol és német fordítás, zenész, lovas kocsi, kisbusz, szállás ajánlása, szervezésében való segítség. Pár eredményük a sokból: A Geszler Család boraival a Móri Borvidéki, országos és nemzetközi borversenyeken is szép eredményekkel tér haza. A Móri Borvidék legeredményesebb borászata lett idén is, immár ötödszörre Mór Város Önkormányzat vándorserlege díj megalapítása óta. Kétszer lett Móri Ezerjójuk már Mór Város bora is. 2011-ben az év fejér megyei borászata lettek a Prima-díjátadón. Móri Zenitjük a legmagasabb pontszámmal nagyarany érmet kapott a Hungarikum borok és pezsgők XI. országos Versenyén, a borverseny fővédnökének Lezsák Sándornak a különdíját is odaítélve. A Móri Chardonnay 2013?, valamint a Móri Királyleányka 2014? borunk a Vinagora borversenyen ezüst érmes lett, a 2015. évi Magyar Bormustrán három aranyérmet kaptak és Geszler Tamás lett az év ifjú borásza. A Móri Zöld Veltelíni 2015? boruk pedig a XI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválon a 2014. év legjobb újbora lett. 2015-ben a legeredményesebb fejér megyei borászat lettek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett I. Fejér Megyei Palackos Borok Versenyén. Legújabb sikereik: A 17. VinAgora Nemzetközi Borverseny legjobb Chardonnay bora (azaz a verseny ""VinAgora legjobb magyar fajtabora"") móri lett, pincészetük 2015-ös máMÓR Chardonnay bora, míg Móri Chardonnay boruk ezüst érmet kapott. A szintén nemrégiben átadott Magyar Bormustrán (XXXVII. Országos Borverseny) egyetlen díjazott móri pinceként a fehérborok között Bakony kincse Chardonnay-Zenit cuvée 2015-ös borukkal ezüst érmet szereztek. A 100 legjobb magyar bor közé is bekerült egy boruk, a 2015-ös máMÓR Chardonnay boruk 67. lett a most megjelent kiadványban. Tavaly 2 boruk is bekerült a kiadványba: 2014-es Móri Királyleánykájuk 81. és 2014-es Vértes kincse boruk 100. lett."


Kedvezményes ajánlat


Az ajánlat érvényes:
2017-07-31
Geszler Családi Pincészet Mór
Ezerjó pincelakoma I. (borkóstoló+paraszttál)

Ezerjó pincelakoma I. (borkóstoló+paraszttál) (5+1 x 1 dl palackos bor+ borkorcsolya + paraszttál) • Min. 5 fogyasztó vendég esetén a kóstolón öt fajta palackos bor ízlelgetése közben (plusz a végén egy tetszőleges bor visszakóstolása) megismertetjük a Móri borvidék múltjával, jelenével, családunk sváb hagyományaival, körbejárhatnak két szintes pincénkben. A bor mellet zene, padlófűtés, igény szerinti pinceprogramok gondoskodnak róla, hogy vendégeink kellemesen érezzék magukat, illetve jó idő esetén kerti pavilonunkban is tudjuk tartani a kóstolót. Csapaterősítő programnak is kiváló, a jókedv garantált. A pinceszer alkalmával a borok mellé egy igazi sváb különlegességet: kvircedlit (borba mártogatható sütemény) szolgálunk fel, hogy jobban csússzon a bor. Kedves történet kapcsolódik a kvircedlihez, amit a sütemény „használati utasítása” mellett mesélünk el, mert ez nem akármilyen borkorcsolya ám… • Paraszttál (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, lilahagyma, friss kenyér). A kóstolót megelőzően min. 1 nappal jelezzék, ha kérik. • A program 80-90 perc (utána 2000 Ft/óra borosgazdával). • Sofőröknek, gyerekeknek, kismamáknak: ugyanez bor nélkül 7,5 dl „gyerekborral” szőlőlével helyettesítve 1016 Ft. …hogy senki se maradjon ki a pinceélmény és a koccintás öröméből. (Aki részt kíván venni programunkon az a felsorolt lehetőség közül, kell, hogy válassza valamelyik verziót.) • Ez a kóstoló is kezdődhet borpárlattal (3 cl) 381 Ft áron, ha kéri kérjük külön jelezze. Természetesen 5-nél több bor kóstolására is van lehetőség, boronként 381 Ft-tal lehet számolni és nyílván akkor hosszabb is a kóstoló.


Az ajánlat érvényes: 2017-07-31
Ár HUF: 3429
Ár EUR: 11
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2017-07-31
Geszler Családi Pincészet Mór
Ezerjó pincelakoma II. (borkóstoló+meleg étel)

Ezerjó pincelakoma II. (borkóstoló+meleg étel) (5+1 x 1 dl palackos bor + borkorcsolya + választott meleg étel) • Kóstoló a tájból, a történetekből, a borokból és az ételekből A célunk az, hogy egy kellemes móri program előtt, után Vendégeink eszenciában, azaz egyszerre kapják meg a „Mór-élményt”, egyszerre ismerjék meg a borvidéket, az Ezerjó történetét, miközben válogatott helyi finomságokat falatoznak és minőségi móri borokat kortyolnak. • Min. 5 fogyasztó vendég esetén a kóstolón öt fajta palackos bor ízlelgetése közben (plusz a végén egy tetszőleges bor visszakóstolása) megismertetjük a Móri borvidék múltjával, jelenével, családunk sváb hagyományaival, körbejárhatnak két szintes pincénkben. A bor mellet zene, padlófűtés, igény szerinti pinceprogramok gondoskodnak róla, hogy vendégeink kellemesen érezzék magukat, illetve jó idő esetén kerti pavilonunkban is tudjuk tartani a kóstolót. Csapaterősítő programnak is kiváló, a jókedv garantált. • A pinceszer alkalmával a borok mellé egy igazi sváb különlegességet: kvircedlit (borba mártogatható sütemény) szolgálunk fel, hogy jobban csússzon a bor. Kedves történet kapcsolódik a kvircedlihez, amit a sütemény „használati utasítása” mellett mesélünk el, mert ez nem akármilyen borkorcsolya ám… • Meleg ételek A borkóstoló ebéddel, vacsorával is kiegészíthető (meleg ételek éttermi kitelepüléssel, kiszolgáló személyzettel kedvezményt adó partneréttermeinktől). Kérje a választható lehetőségekről írásban ajánlatunkat. • A program 90-120 perc (utána 2000 Ft/óra borosgazdával). • Sofőröknek, gyerekeknek, kismamáknak: ugyanez bor nélkül 7,5 dl „gyerekborral” szőlőlével helyettesítve 1016 Ft. …hogy senki se maradjon ki a pinceélmény és a koccintás öröméből. (Aki részt kíván venni programunkon az a felsorolt lehetőség közül, kell, hogy válassza valamelyik verziót.) • Ez a kóstoló is kezdődhet borpárlattal (3 cl) 381 Ft áron, ha kéri kérjük külön jelezze. Természetesen 5-nél több bor kóstolására is van lehetőség, boronként 381 Ft-tal lehet számolni és nyílván akkor hosszabb is a kóstoló.


Az ajánlat érvényes: 2017-07-31
Ár HUF: 1
Ár EUR: 1
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2017-07-31
Geszler Családi Pincészet Mór
Paraszttál

Paraszttál (kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, lilahagyma, friss kenyér) • Ezt mi készítjük. A borvacsora előtt és/vagy után a borokhoz csipegetni. Faragott fatálon tálaljuk ezt a hideg fogást. Nagyobb létszámú rendelés esetén a kenyeret úgy süttetjük, hogy a lehető legfrissebb legyen. • A tapasztalatunk az, hogyha egy csoportból néhányan megrendelték és jóízűen fogyasztják a borkóstoló közben, a többiek (akik nem választották) megbánják, hogy nem kértek. • A kóstolót megelőzően min. 1 nappal jelezzék, ha kérik, akkor ott már nem tudunk készíteni sajnos. Kompletten borkóstolóval együtt is kínáljuk az Ezerjó pincelakoma I. csomagban.


Az ajánlat érvényes: 2017-07-31
Ár HUF: 1524
Ár EUR: 5
Mentés a listámra

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!

Jó Tudni!

  • Egyszerre több szolgáltatótól is, egy kattintással kérhet ajánlatot rendezvényére, ha elmenti őket listájára!
  • Ha csak egy szolgáltató érdekli, a Gyors üzenet dobozban azonnali üzenetet küldhet neki közvetlenül!

Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!