Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó

Termek (8):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Balaton I. 40 30 50 80 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Balaton II. 40 30 50 80 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Balaton III. 40 30 50 80 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Balaton I+II. 80 60 100 160 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Balaton I+II+III. 160 120 160 240 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Gyöngyhalász 50 40 50 100 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Borbás Gyuri 60 50 60 100 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Naplemente 20 16 20 60 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit ifj. Bódi Zoltán fog megkapni, aki a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

ifj. Bódi Zoltán

Bemutatkozás, előnyök

"Ön kigondolja, mi már valóra is váltottuk!" Szállodánk mottója tükrözi, hogy a tréningszervezés határait nem ismerve váltjuk valóra megrendelőink elképzeléseit, szem előtt tartva egyedi igényeiket. A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, képzett szakembereinek köszönhetően, az elmúlt években számtalan szakmai elismerésben részesült. Rugalmas rendezvényszervezői csapatunk a megálmodott szakmai rendezvényt a legmagasabb színvonalon váltja valóra.     •     Szállodánk konferenciák, tréningek, workshopok, partnertalálkozók, termékbemutatók, szakmai előadások, évzárók, szemináriumok, továbbképzések lebonyolítását is vállalja, költséghatékony, versenyképes árak mellett.    •   Hat különböző méretű, padlószőnyeges, természetes fényű, elsötétíthető, légkondicionált, egyedi igények alapján berendezett (széksoros, iskolapados, asztalszigetes, U alakos) és technikai eszközökkel felszerelt termünk egész évben a vendégeink rendelkezésére áll.   •    A hotel családias kialakításának köszönhetően csoportos rendezvények esetén is képes megteremteni a személyes kontaktust a résztvevőkkel és szervezőkkel. A programok lebonyolítását több éves tapasztalattal rendelkező koordinátor végzi, aki a vendégek érkezésétől, az éttermi fogyasztáson, helyszín-, és eszközök biztosításán keresztül egészen a résztvevők távozásáig közvetlen kapcsolatban áll a tréningek szervezőivel. Precizitással, rugalmassággal és egyéni igényekre szabott megoldásokkal biztosítjuk megrendelőink elégedettségét és járulunk hozzá rendezvényük sikerességéhez.   •    A rendezvények szüneteiben a konferenciatermek előtereiben a résztvevőknek lehetőségük van tea- és kávékülönlegességek, frissen sült sós- és édes aprósütemények, gyümölcsök, gyümölcslevek fogyasztására. Két Korona az Ön sikeres rendezvényének otthona! Válasszon Minket és győződjön meg róla személyesen!

Szállás

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülőövezetében helyezkedik el. Budapest irányából egy óra kényelmes autózással közelíthető meg az M7-es autópályán keresztül. 77 szobával és 6 különböző méretű konferenciateremmel rendelkező szállodánk egész évben korlátlan wellness lehetőségekkel, sokszínű szolgáltatással, kulináris élvezetekkel és szabadidős programok sorával garantál kellemes kikapcsolódást mind a pihenni vágyó vendégek, mind a rendezvényrésztvevők számára. Szállodánkat a családias hangulat és a gondosan ápolt belső kert varázsolja a "Nyugalom Szigetévé".

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

6 különböző méretű konferenciaterem 60-240 négyzetméterig.   •    Indoor és outdoor programlehetőségek, vitorlázás, segway-, kerékpárkölcsönzés, csocsó, wellness.   •    "Nyugalom Szigete" Wellness Központunk a test és a lélek együttes harmóniájának megteremtésére törekszik. Élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, hátmasszírozókkal, és feltörő gejzírekkel; pezsgőfürdő; gyermekmedence, valamint szauna sziget várja a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket szállodánk 600 négyzetméteres wellness részlegén.   •   Szauna szigetünk gőzkabinnal, finn szaunával és egy kellemes, illatos, relaxációs kabinnal, caldariummal került kialakításra, melyek fontos szerepet töltenek be az egészség megőrzésében.   •    Szállodánk masszázsai és testkezelései szakképzett masszőrünk és terapeutánk által segítik vendégeink felfrissülését és járulnak hozzá testi-lelki feltöltődésükhöz.

Megközelíthetőség

Budapesttől 1 órára az M7-es autópályán.   •     Budapest irányából az M7-esen érkezve: Az M7-es autópályán a 125-ös kilométernél található (126-os Balatonszárszó) kijáratnál kell lekanyarodni a régi 7-es főútra, ott balra fordulni Balatonszárszó felé, majd az első utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni. Az állj elsőbbségadás táblát követően 50 méterre, jobbra található a Hotel.   •     Budapest irányából a régi 7-es úton érkezve: A régi 7-es főúton közlekedve Budapest felöl érkezve, a 123-as kilométerjelzést követően a második utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni. Az állj elsőbbségadás táblát követően 50 méterre, jobbra található.    •     Nagykanizsa irányából az M7-esen érkezve: Az M7-es autópályán a 126-os kilométernél található (126-os Balatonszárszó) kijáratnál kell lekanyarodni a régi 7-es főútra, ott balra fordulni Balatonszárszó felé, majd az első utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni. Az állj elsőbbségadás táblát követően 50 méterre, jobbra található a Hotel.    •     Nagykanizsa irányából a régi 7-es úton érkezve: A régi 7-es főúton közlekedve Nagykanizsa felől érkezve, át kell hajtani Balatonszárszón és ahol a 7-es főút, kiszélesedik 4 sávosra, ott kell balra fordulni (Csárda u.) az első utcánál. Az állj elsőbbségadás táblát követően 50 méterre, jobbra található.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
Gasztronómia: A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel éttermében a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül, a nemzetközi ízek világáig, mindenki megtalálja a számára leginkább tetszőt és ízlése szerint, kedvére válogathat.     •    Ételallergiás, vagy speciális diétát követő vendégeinket előzetes egyeztetés alapján, személyre szabott ételkínálattal várjuk.    •     Éttermünk kapacitása 140-170 fő, melynek befogadóképessége kora tavasztól késő őszig, virágos, mediterrán hangulatot idéző teraszunkkal 200 főre növekszik, páratlan kikapcsolódási helyszínt biztosítva mindazon kedves vendégeinknek, akik csak egy kávé elfogyasztására, vagy egy könnyű ebéd, vacsora elköltésére foglalnak helyet teraszunkon.   •    Svédasztalos étkezéseink időpontjaival rugalmasan alkalmazkodunk csoportjaink, konferenciáink, tréningjeink időbeosztásához.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 184
Szálláslehetőség a közelben: 130 méterre
Egyágyas szobáink száma: 2 db
Többágyas szobáink száma: 75 db
Szobáink száma összesen: 77 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 77 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 21 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Irodatechnika
 • CD-lejátszó
 • Mikrofonok
 • Projektor
 • Írásvetítő
 • Videókonferencia
 • Vetítővászon
 • Diktafon
 • Pulpitus, dobogó, színpad

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!

Jó Tudni!

 • Egyszerre több szolgáltatótól is, egy kattintással kérhet ajánlatot rendezvényére, ha elmenti őket listájára!
 • Ha csak egy szolgáltató érdekli, a Gyors üzenet dobozban azonnali üzenetet küldhet neki közvetlenül!

Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!