Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont

Termek (3):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Jarl Konferenciaterem 150 100 100 190 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Evy Tárgyalóterem 20 20 24 48 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Henry Tárgyalóterem 17 17 20 39 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Miseta Georgina fog megkapni, aki a Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Miseta Georgina

Bemutatkozás, előnyök

A Jarl Konferencia- és Tréningközpont Magyarországon több szempontból egyedülálló. A Váci úti irodafolyosó központi részén a Dózsa György út és a Róbert Károly körút között félúton helyezkedik el. Célunk, hogy a anyavállaltunk a svéd Kinnarps értékeit érvényre juttatva,összesen három termünkkel, családias környezetben élvezhessék ügyfeleink a különleges, skandináv atmoszférát, bármilyen üzleti rendezvény - tréning, konferencia, előadás, workshop vagy sajtótájékoztató - kapcsán látogatnak is hozzánk. A rendezvények hatékonyságának és a vendégek jó közérzetének érdekében,  Euróban vezető irodabútor gyártójaként nagy figyelmet fordítottunk, hogy legexkluzívabb bútorai és megoldásai is hozzájárulnak. A szünetek alatti regenerálódásra zöld tetőkertünk nyújt lehetőséget, amelyhez a lobbiból közvetlen kapcsolat van, ha pedig egy emailt szeretne megírni vagy együzleti tárgyalás lebonyolítani a lobbiban található hot desk munkaállomások, függönnyel elválasztható tárgyalóasztalok és kanapékkal berendezett terek erre is lehetőséget adnak. A Kinnarps House irodaházban jelentős szerepet kap az intelligens vezérlésű, a cég alapítójáról elnevezett Jarl Konferenciaterem. A 120-150 személyt befogadó, terem alkalmas számos rendezvénytípushoz: konferenciák, előadások, tréningek, termékbemutatók, sajtótájékoztatók valamint partnertalálkozók ideális helyszíne. A terem berendezései egyedileg programozott vezérlőrendszerrel, összhangban irányíthatók, melynek kezelő felülete rendkívül hétköznapi feliratokkal könnyíti meg a kezelést. Ennek lényege, hogy nem az eszközök, hanem a használat oldaláról közelíti meg a rendszer irányítását. A feliratok (gombok) magyar és angol nyelven is működtethetők. A tolmácsberendezésre és tolmácsolásra egyedi ajánlatot készítünk a résztvevők számának a függvényében.  A Váci úti irodafolyosón, családias környezetben élvezhetik ügyfeleink a különleges, skandináv atmoszférát. A rendezvények hatékonyságához és a vendégek jó közérzetéhez Európa vezető bútorgyártója, a Kinnarps legexkluzívabb bútorai is hozzájárulnak. A szünetek kellemes eltöltésére zöld tetőkertünk nyújt lehetőséget, amelyhez a lobbyból közvetlen kapcsolat van.

Szállás

Együttműködünk a környékbeli hotelekkel. A lehetőségekről kérjük, érdeklődjön munkatársunknál.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

A Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont további előnyei: A konferenciaterem használati módjai: 1. Lehetőséget biztosít a különféle jelforrások, mint prezentációs eszközök használatára: – beépített és hordozható számítógépek – DVD és VHS lejátszó – dokumentumkamera, 2. Csatlakoztatva a BigFoot telekonferencia terminált, a terem résztvevői kép és hang kapcsolatba léphetnek távoli helyszíneken tartózkodó munkatársakkal, partnerekkel. 3. Lehetőség van a teremben, a teraszon folyó események videó közvetítésének azonos időben való megtekintésére is. Események rögzítése. A teremben zajló események (kép és hang) DVD lemezre rögzíthetők a következő használati módok szerint: – prezentáció (számítógép, notebook, DVD, VHS lejátszó, dokumentumkamera) – videokonferencia – terasz eseményeinek kivetítése

Extrák

Videó-konferencia, előadások rögzítése, virágos tetőkert, szelektív hulladékgyűjtés – zöld engedménnyel WiFi a konferencia-központ teljes területén, saját recepciós pult és sorszámozott gardrób Luxus minőségű svéd bútorok

Megközelíthetőség

Tömegközlekedés: M3-as metró, 75-ös és 79-es trolibusz a Dózsa György út metrómegállóig, 1-es villamos az Árpád híd metrómegállóig, illetve az Árpád hídig közlekedő minden helyi és helyközi autóbusz

Catering

Megegyezés szerint helyszíni-, vagy külső cateringgel
Ügyfeleink igényeihez igazodva a legegyszerűbb kávészünetektől (kávé, üdítő, tea, víz, édes és sós sütemény) a legexkluzívabb állófogadásos vagy ültetett étkezésekig minden szerepel kínálatunkban, amelyből nem hiányozhatnak a laktóz-, glutén-, cukormentes, illetőleg vegetariánus ételek sem. Étkeztetésre konkrét igények alapján készítünk ajánlatot (attól függően, hogy pl. ültetett ebédről vagy svédasztalos fogadásról van szó; illetve hogy milyen menüt kérnek a rendezvényre). Lehetőség van arra is, hogy akár több menüsorra is adjunk ajánlatot.

Parkolási és szállás lehetőségek

Szálláslehetőség a közelben: 2000 méterre
Parkolási lehetőség a helyszínen: 12 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 100 méterre

Helyszín jellege

 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem

Helyszín Felszereltsége

 • Hangtechnika
 • Pulpitus, dobogó, színpad
 • Flipchart
 • Vetítővászon
 • Projektor
 • Videókonferencia
 • Írásvetítő
 • Mikrofonok
 • CD-lejátszó
 • Beépített hangosítás

Kedvezményes ajánlat


Az ajánlat érvényes:
2019-01-25
Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont
Új év 25% bérleti díj kedvezménnyel

Új év 25% bérleti díj kedvezménnyel Kezdje az 2019. évet a skandináv Jarl Tréning- és Konferencia központban. 25% engedményt adunk a Jarl termünk (teljes napra vonatkozó) bérleti díjából 2019 január 2-25. közötti foglalásokra. Mitől vagyunk mások? - napfényes, világos termek - egyedileg vezérelhető hűtés - fűtés - kiváló lokáció a Váci úti irodafolyosón - közvetlen kapcsolat virágos, fás tetőkertünkhöz - modern, skandináv környezetben érezheti magát, mely egyben inspiráló és kellemes közösségi tereket is biztosít - Magyarországon egyedülállóan magas minőségű, kényelmes és rugalmasan alakítható bútorokkal felszerelt - a legfejlettebb audiovizuális technika áll a rendelkezésére - bármilyen eszközzel is érkezik, biztosan tud csatlakozni a rendszerhez, akár vezeték nélkül is - a teremben 7m hosszú mágnesezhető fal biztosítja a flipchart papírok, plakátok vagy más szemléltető eszközök könnyű elhelyezését - a-tól z-ig „zöldnek” érezheti magát, a környezettudatos helyszínnek köszönhetően. Létszámtól függően 110.000 - 132.000 Ft + áfa / nap A bérleti díjak a teljes technikai felszereltség használatát tartalmazzák. Az ajánlat 2019. január 25-ig érvényes, egész napos teremfoglalásokra vonatkozik.


Az ajánlat érvényes: 2019-01-25
Ár HUF: 110000
Ár EUR: 380
Mentés a listámra

Az ajánlat érvényes:
2018-12-21
Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont
Évi végi 25% bérleti díj kedvezmény

Évi végi 25% bérleti díj kedvezmény Foglalja le 25 % bérleti díj engedménnyel a világos, teljesen felszerelt Henry (40m2) vagy Evy (50m2) tárgyalótermeink egyikét 2018. decemberre. A terem bérleti díja teljes technikai felszereltséggel (projektor, vetítővászon, hangosítás, Wifi, Flipchart) használatát tartalmazza. Jöjjön el és töltődjön fel az év végén otthonos, modern rendezvényhelyszínünkön. Mitől vagyunk mások? - napfényes, világos termek - egyedileg vezérelhető hűtés - fűtés - közvetlen kapcsolat virágos, fás tetőkertünkhöz - modern, skandináv környezetben érezheti magát, mely egyben inspiráló és kellemes közösségi tereket is biztosít - Magyarországon egyedülállóan magas minőségű, kényelmes és rugalmasan alakítható bútorokkal felszerelt - a legfejlettebb audiovizuális technika áll a rendelkezésére - bármilyen eszközzel is érkezik, biztosan tud csatlakozni a rendszerhez, akár vezeték nélkül is - a teremekben mágnesezhető falak biztosítják a flipchart papírok, plakátok vagy más szemléltető eszközök könnyű elhelyezését - a-tól z-ig „zöldnek” érezheti magát, a környezettudatos helyszínnek köszönhetően. Az ajánlat 2018. december 21-ig érvényes, egész napos teremfoglalásokra vonatkozik.


Az ajánlat érvényes: 2018-12-21
Ár HUF: 33000
Ár EUR: 100
Mentés a listámra

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!