Kiválasztva 0 szolgáltató - Ajánlatkérés Ajánlatkérés a kiválasztottaktól

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Csoportos ajánlatkéréshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Facebook Google

Regisztráció

Regisztráció

Sokoró Fogadó

Termek (3):


Terem
Befogadóképesség
Színházi Konf.
Bankett Ban.
Állófogadás Álló.

m2

Tulajdonságok
Huszár Terem 70 80 120 85 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Nádasdy Terem 250 190 300 360 wb_sunny ac_unit brightness_medium store
Somogyi Terem 30 20 50 35 wb_sunny ac_unit brightness_medium store

 

Gyorsüzenet

Kedves Látogató!

 

Itt azonnali üzenetet küldhet, amit Pinezitsné Hankó Lilla fog megkapni, aki a Sokoró Fogadó szolgáltató közvetlen kapcsolattartója.
Ha több szolgáltató is érdekli, mentse el listájára és kérjen ajánlatot mindegyiktől egy kattintással!

Kapcsolat:

Pinezitsné Hankó Lilla

Bemutatkozás, előnyök

Panziónk egy 10 hektáros park központjában helyezkedik el. A zöldövezet, a nagy szabad tér és a nyugalom kiváló helyszínné varázsolja panziónkat a különböző rendezvények számára. Nálunk lehetőség van csapatépítő outdoor tréning, indoor tréning, továbbá nagy létszámú családi napok, és esküvők megszervezésére. Ezen programok helyszínei különtermeink és éttermünk, de gyakran panziónk mintegy 2 hektáros parkosított udvara is. Felmerül a kérdés, hogy vajon mi az, ami megkülönbözteti a Sokoró Fogadót, bármely más rendezvényhelyszíntől? A válasz a kérdésre: – a természet és a nyugalom – A szabad tér, a friss levegő, mely a továbbképzések szünetében lehetővé teszi a vendégek felfrissülését – A személyzet rugalmassága, és segítőkészsége – Nem utolsó sorban a kiváló ételeink és ezek felszolgálása. Úgy gondolom, hogy ezek, természetesen sok más tényező mellett, feltétlenül szükségesek egy rendezvény sikeréhez. A mi célunk és feladatunk az, hogy Önökkel karöltve olyan eredményes rendezvényeket bonyolítsunk le, melyről a Vendégek elégedetten távoznak. Néhány referenciánk: – AUDI Hungária Motor Kft. – EON Hálózati Szolgáltató Kft. – Federal Mogul Kft. – Hödlmayr Kft. – Raiffeisen Bank Zrt. Amennyiben a vendégek megszállnak panziónkban nem számolunk fel bérleti díjat!

Szállás

Panziónk Győrtől és Pápától egyaránt 25 km-re található, egy kis csendes településen, Sokorópátkán. Panziónkban 43 fő elhelyezésére van lehetőség, egy-, két-, három-, négyágyas szobákban és apartmanokban. Panziónk szolgáltatásai: szauna, pezsgőfürdő, masszázs, lovaglás és lovaskocsikázás, kültéri medencék.

Elérhető szolgáltatások, lehetőségek

Az idei évtől kezdődően panziónkban kibővültek a csapatépítő programlehetőség. Ajánljuk figyelmükbe az alábbi programjainkat:- virtuális valóság- lézerharc és paintball- buborékfoci- crazy kart- íjász csata- sorverseny különleges elemekkel.A fenti programokon az eszközök és a szakmai személyzet biztosított!

Extrák

További izgalmas csapatépítő programlehetőségek nyíltak a környéken. Ilyen:- Bakonyszentlászló: Szent László Kalandpark- Ravazd: Magyalosi LőtérA helyszínekre való eljutáshoz busz bérelhető!

Megközelíthetőség

Megközelítés: – Ha Veszprém felől érkeznek hozzánk, akkor Veszprémvarsány irányába kell haladni. Ezt követően Románd és Gic következik. Gicnél lesz lehetőségük, hogy lekanyarodjanak (jobbra) Sokorópátka irányába. Amint beértek Sokorópátkára a Győr felé mutató táblát kell követniük (kint lesz a fogadó táblája is) és kb. a falu felénél (7 km hosszú a falu) le kell kanyarodni Győr irányába (balra), mert a fogadónk nem a faluban, hanem a falu alatt található. – Ha Budapestről érkeznek, akkor az M1-es autópályáról a Győr-Ménfőcsanaki lehajtónál kell elhagyniuk az autópályát, majd Győr-Ménfőcsanakon kell áthajtaniuk. Csanak végén van egy kis körforgalom, amiből rá tudnak kanyarodni a Sokorópátkai útra. Erről az útról nem kell letérniük. Áthaladnak a következő településeken: Tényő, Hollómajor. Majd ahogy haladnak tovább lesz egy nagy bal kanyar. Szemben már látható a fogadó, illetve a fogadó előtti karámban a lovak és a panzió táblája.

Catering

Kizárólagosan helyszíni cateringgel
Vendégeink étkezését különtermeinkben, és éttermünkben biztosítjuk. Legnagyobb termünkben (Nádasdy) akár 200 fő elhelyezését is tudjuk biztosítani. Ezen kívül Huszár termünkben 80, éttermünkben 40 fő, Somogyi termünkben 20 fő elhelyezésére van lehetőség. Éttermünkben lehetőség van családi rendezvények (esküvők, évfordulók, ballagások), és céges rendezvények (üzleti ebédek, évzáró rendezvények) lebonyolítására is.

Parkolási és szállás lehetőségek

Maximális szálláskapacitás: 43
Szálláslehetőség a közelben: 7000 méterre
Egyágyas szobáink száma: 2 db
Többágyas szobáink száma: 15 db
Szobáink száma összesen: 17 db
Parkolási lehetőség a helyszínen: 50 férőhely
Parkolási lehetőség a közelben: 100 méterre

Helyszín jellege

 • Szálloda/szálláshely teremmel
 • Vendéglátó egység
 • Szabadtér
 • Konferencia-, rendezvényközpont
 • Különterem
 • Esküvőhelyszín

Helyszín Felszereltsége

 • Projektor
 • CD-lejátszó
 • Mikrofonok
 • Írásvetítő
 • Vetítővászon
 • Flipchart
 • Hangtechnika

Kedvezményes ajánlat


Az ajánlat érvényes:
2018-12-24
Sokoró Fogadó
Évzáró Party a Sokoró Fogadóban

Évzáró Party a Sokoró Fogadóban Hamarosan eljön az év vége. Ha ez alkalomból Ön is szeretné vendégül látni munkatársait, megköszönve így az egész évi munkájukat, kérem, tekintse át panziónk és éttermünk ajánlatát. Az évzáró rendezvényeknek 3 különböző méretű különtermünk ad otthont. Ennek megfelelően 10 főtől akár 150 főig tudunk helyet biztosítani a rendezvényeknek. Termeink: Somogyi terem: ezt a termet 10 főtől 25 főig ajánljuk Huszár terem: ezt a termet 20 főtől 60 főig ajánlajuk Nádasdy terem: ezt a termet 60 főtől 150 főig ajánljuk – színpadi résszel rendelkező terem. Csomag tartalma: - Ünnepi vacsora 3 fogásos vacsorával, illetve létszámtól függően svédasztalos vacsorával – melyet előre egyeztetünk megrendelőinkkel - Vacsora előtti aperetif a ház ajándéka - Korlátlan italfogyasztás az alábbi italokból: - Coca-cola termékek (literes kiszerelésben) – cola, fanta, sprite - Rostos üdítő (Cappy) – alma, őszi, narancs - Ásványvíz (Natur Aqua) – savas és mentes - Csapolt sör – Soproni - Folyó borok: Pannonhalmi Rosé, Olaszrizling és Kékfrankos - Gösser alkoholmentes és citromos alkoholmentes sör (0,33 l) - kávé A különterem karácsonyi dekorációját ajándékként biztosítjuk. A csomag díja: - 4 órás italcsomag igénybevételével: 6200,- Ft/fő - 6 órás italcsomag igénybevételével: 6800,- Ft/fő - 8 órás italcsomag igénybevételével: 7300,- Ft/fő Szállás, igény esetén: 4800,- Ft/fő/éj reggelivel Panziónkban 43 fő kényelmes elhelyezését tudjuk vállalni. A csomag megrendelő számára további ajándékokat biztosít panziónk: - Éttermünk ajándéka megrendelőink részére: o 30-60 fős rendezvény esetén panziónk ajándékaként biztosítunk egy csokiszökőkutat gyümölccsel o 60 fő feletti rendezvény esetén panziónk ajándékaként egész estére szóló élőzenét biztosítunk. Amennyiben Önök már rendelkeznek zenésszel, úgy lehetőséget biztosítunk rá, hogy a csokiszökőkutat kérjék az élőzene helyett. Terembérleti díjunk és záróránk nincsen!


Az ajánlat érvényes: 2018-12-24
Ár HUF: 6200
Ár EUR: 21
Mentés a listámra

Keressen rendezvényéhez szolgáltatót is!


Iratkozzon fel oldalunkra, ha érdeklik az aktuális, kedvezményes ajánlatok, kreatív rendezvényhelyszínek és élményprogramok!